• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

> Bioensergiser d-tox je lichaam detox voetenbad <

195,-
Aangeboden
Donderdag 12 februari, 2015


 Bio-ensergiser, d-tox your body, detox voetenbad!

Zie ons op   bio-ensergiser 

Detox systeem helpt al bij 1 of 2 behandelingen. Dit is het belangrijkste wat U ooit heeft  gelezen als het om het fundament van gezondheid gaat.
Het overgrote deel van ziekten komen voort uit een vervuiling van het lichaam door stoffen die er simpelweg niet thuis horen.
Een goede ionen huishouding is ver weg het belangrijkste instrument voor uw  immuun  dit uit ballans zullen ziekten gegarandeerd systeem hersteld razend snel de ionen huishouding in het lichaam. Het revolutionaire  ontgifting systeem dat al vele mensen hun gezondheid weer heeft terug gegeven.          
                                    
oorzaak ziekten

Voelt U zichzelf ook wel eens vermoeid, lusteloos, prikkelbaar of heeft U nergens zin U hier en daar wel eens last van terugkomende klachten waar U maar mee moet leren U hier instemmend op antwoord is het onderstaande zeker de moeite waard om eens door te nemen.                           

De stap naar een betere gezondheid.

De laatste jaren worden we bestookt met conservering middelen, stress, nicotine, alcohol, oplosmiddelen, luchtvervuiling, veel artsen en wetenschappers zijn het er wereldwijd  over eens dat toxinen en vervuiling van het milieu de grootste ziekte verwekkers zijn.  

We willen gezonder leven en meer goede voornemens maar door omstandigheden komen wij daar vaak totaal niet aan lichaam snakt er naar om de verstikkende afval stoffen kwijt te , en andere organen raken overbelast en werken niet optimaal. 

Het lichaam heeft miljarden cellen en al deze cellen hebben een bepaald energie niveau. Daar dit energie niveau verstoord raakt door vele toxinen in het lichaam raakt men vermoeid, geirriteerd en krijgt men vervelende of zelfs zeer nare kwaaltjes. Dit komt voor een zeer groot gedeelte doordat de positieve en negatieve ionen huishouding in het lichaam uit balansd is en daardoor het im'muun onderuit gehaald wordt.

Detox systeem in hoe het water verkleurd. Er zijn duizenden mensen over de gehele wereld met dit systeem geholpen met perfecte resultaten. Artsen en wetenschappers stonden er verbaast van dat na enige behandelingen ziekten en ongemakken verminderden of zelfs verdwenen.
Helpt vaak al bij 1 of 2 behandelingen bij gewricht aandoeningen, stress, reuma, vermoeidheid., allergie, irritatie en tal van andere ziekten en aandoeningen.

Waarom ontgiften

In de natuur en in ons lichaam  vinden we positieve en negatieve ionen Het is wetenschappelijk bewezen dat  positieven ionen een zeer negatief effect hebben op de gezondheid.

Als het lichaam enige ongemakken overkomt zoals stress, ziekte, slechte voeding, vervuilde leefomgeving, giftige stoffen, enz raakt de ionen huishouding te veel positief geladen.

Negatieve ionen zijn juist zeer gezond en rustgevend en bevinden zich in bergen en bosrijke omgevingen en aan zee.

Daar wij meestal in de stad wonen met luchtvervuiling of in landbouw gebieden waar pesticiden worden gesproeid  is er  constant een tekort aan negatieve ionen, met het gevolg stress, ziekte, agressie, vermoeidheid, enz.
Door middel van ons systeem  brengen wij de ionen huishouding weer perfect in ballans zodat u zich weldra veel beter voelt en kwaaltjes afnemen of verdwijnen en een beter energie niveau uw deel zal zijn. 
Negatieve ionen spoelen  als een douche u lichaam van binnen schoon en bestrijden ongewenste bacteriën en virussen. Uw lonen huishouing kan uit balans raken door de volgende oorzaken.  
.  Slechte voeding en kleur en smaak toevoegingen. 
.  Gebrek aan vers fruit en groenten.  
.  Weinig tot geen sport activiteiten.  
.  Drugs en medicijnen.  
.  Ziekten. 
.  Stress en zorgen.  
.  Te weinig water drinken. (minstens 2 liter per dag)

Door elk van deze bovenstaande activiteiten kunnen u cellen te weinig vitaminen en mineralen opnemen met het gevolg dat de cellen verzwakken en hun vervuilingen niet meer kwijt kunnen. Dit is het zelfde als de vuilnis niet meer van de straat wordt gehaald dan breken er ook gegarandeerd ziekten uit. Onderstaande kan er gebeuren als u Uw toxinen niet meer kwijtraakt.  

.  Slechte huid en puisjes.  
.  Verkoudheid, griep en veel nare kwaaltjes.  
.  Apathie en futloosheid.  
.  Hoofdpijn en migraine.  
.  Slechte adem en lichaam geur.  
.  Jicht en reuma.

Na een aantal behandelingen zal u merken dat u meer levens energie krijgt en het leven weer beter aankunt!

Zie ons op   bio-ensergiser 
Vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: > Bioensergiser d-tox je lichaam detox voetenbad <
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Dieet en Voeding

 • DetoxPads detox pads detox voetpleister De Detox Pad is een wonderlijk nieuw product dat het lichaam ontgift, gebruikmakend van . de extracten van de eik, beuk en sakura boom Æ. Het absorbeert gifstoffen, verlicht pijn, ondersteunt een betere bloeddoorstroming, vermindert zwellingen en b
  5,- 23-05
  2012